Ontwerp parkje bij exclusieve appartementen

Schoten

Dit project is momenteel in vergunningsaanvraag.

In deze groene omgeving  rondom de gebouwen is rekening gehouden met een toegankelijkheid voor de brandweer in gewapend gazon, een circulatie voor de bewoners met de mogelijkheid om op bepaalde plaatsen te kunnen zitten, picknicken, een spel kaarten te spelen, BBQ,...

De Wadi staat centraal en het is de bedoeling dat deze naast het bufferen van het oppervlaktewater ook een esthetische functie krijgt. 

Naar de omliggende percelen is er een groene buffer voorzien die zorgt voor privacy.

Naast het collectieve park, hebben de bewoners van de gelijkvloerse appartementen een privé tuintje. 

Zin om de mogelijkheden te bekijken voor uw tuin?
Aarzel niet om contact op te nemen!
Contacteer ons via het nummer +32 (0)3 653 00 20