Design park around exclusive apartments

Schoten-Belgium

This project is currently under license application.

In this green area around the buildings, account is taken of accessibility for the fire brigade in reinforced lawn, a circulation for residents with the possibility to sit in certain places, have a picnic, play a game of cards, BBQ, ...

The Wadi is central and it is intended that in addition to buffering the surface water, it will also have an aesthetic function.

A green buffer has been provided to the surrounding plots, which ensures privacy.

In addition to the collective park, the residents of the ground floor apartments have a private garden.

Interested in going through the possibilities for your garden?
Don't hesitate to contact us!
Contact us by calling number +32 (0)3 653 00 20