Open menu

In augustus 2010 besloten Paul Vermeulen & Kristof van den Bouwhuysen de handen in elkaar te slaan. Nu werken ze samen in 1 onderneming waarin ze jarenlange ervaring met planten en tuinen koppelen aan vernieuwende creativiteit op de ontwerptafels.

Vitalis staat nu voor een geoliede machine die gespecialiseerd is in totale groenprojecten die als concept in de bestaande omgeving geïntegreerd worden.
Ons bedrijf heeft een 30- tal medewerkers die aangestuurd worden op 2 verschillende locaties: de ontwerpafdeling met Outdoor Living Shop in Wuustwezel en de operationele afdeling in Brasschaat.


In Wuustwezel draait alles rond creativiteit en sfeer. In de verbouwde hoeve werken de tuinarchitecten in een open, gastvrije en inspirerende omgeving. Opdrachtgevers krijgen een duidelijk beeld van de verscheidene materialen en kunnen de sfeer opsnuiven in de 4000m2 grote tuin.

In Brasschaat bevindt zich de operationele kant waar de projectleiders de touwtjes stevig in handen hebben. Ook de 3 magazijnen zijn hier gevestigd waar ondertussen reeds 600 machines wekelijks op een degelijke manier onderhouden worden. Onze facilitymanager houdt alle historieken bij.

Vitalis heeft ook intern een stevige reputatie opgebouwd naar personeelsbeleid toe.
Onze HR-verantwoordelijke zorgt ervoor dat niemand iets te kort komt. Ook wordt de jonge generatie hoveniers niet aan hun lot overgelaten: onze coach en projectleiders zorgen ervoor dat ze weten wat en hoe ze hun taken met succes kunnen vervolmaken.

Vitalis is een volwaardige en betrouwbare partner in het tot stand brengen van zowel kleine tuinen alsook grote aanlegprojecten die de nodige knowhow vereisen, hoe complex deze ook mogen zijn.