Welkom in onze belevingstuin!

Voor u gaan wij graag een stapje verder. Geen klassieke tuinmeubelwinkel, maar een échte Vitalis tuin waar u ons kennen en kunnen kan beleven in de omgeving waar alles tot zijn recht komt: de tuin.

Een echte Vitalis tuin binnenwandelen...

In Wuustwezel geniet u binnenkort van onze nieuwe belevingstuin. U wandelt er een échte Vitalis tuin binnen en leert er ons, onze manier van werken en een selectie van onze tuinmeubelen kennen. Hoe onze belevingstuin er juist uit zal zien? Dat ontdekt u stap voor stap. Wel kunnen we u vertellen dat we al uw zintuigen zullen prikkelen. Zoals het hoort in een droomtuin. In uw droomtuin…

Uw buitenkans %

Aangezien wij onze belevingstuin momenteel aan het uitbreiden en herinrichten zijn, verkopen wij een selectie tuinmeubelen aan een mooie prijs. Meer informatie vindt u hier

Tel met ons mee af...

Ontwerp

Het ontwerpen van onze nieuwe belevingstuin was een waar plezier. Met onze creativiteit, ervaring en gedegen kennis van zaken breiden we de tuin aan onze ontwerpstudio verder uit tot een echte Vitalis tuin. Zo wandelt u binnenkort door een tuin waar u onze geliefde planten, bomen, materialen, verlichting, constructies en nog veel meer in alle rust kan ontdekken. En wilt u graag weinig tot de verbeelding overlaten? Dan tonen we uw droomtuin in 3D designs, net zoals we dat voor onze belevingstuin deden. Geniet alvast van deze eerste virtuele indruk, dan nodigen we u binnenkort uit voor een wandeling door onze nieuwste trots.

Aanleg

We zijn gestart!
Volg hier onze vooruitgang op de voet.

Feestelijke opening

Met veel plezier nodigen we u graag alvast uit voor ons opendeurweekend. Laten we onze belevingstuin gezellig samen vieren! 

Meer informatie binnenkort beschikbaar op onze website. 

Dit is onze huidige belevingstuin waar we u graag verwelkomen!

Maak uw persoonlijke afspraak om uw tuindromen te bespreken: maandag t.e.m. zaterdag van 9u00-17u00

Vitalis Belevingstuin

Oud Gooreind 33, 2990 Wuustwezel