Wij creëren uw droomtuin.

Dat doen we door goed naar uw wensen te luisteren. Hoe voelt u zich écht thuis in uw tuin?

Via ons totaalconcept ontzorgen wij u. Zo ontwerpen we uw droomtuin, leggen we ze aan, onderhouden we ze en richten we ze in met designmeubelen voor buiten. In onze belevingstuin in Wuustwezel ervaart u ons kennen en kunnen in de omgeving waar alles tot zijn recht komt: onze tuin.

Kijkt u er naar uit om te genieten in uw droomtuin?
Maak uw persoonlijke afspraak in een van onze vier vestigingen. We luisteren graag!

Klanten aan het woord...

Uw project in een totaalconcept

Het ontwerp

In uw gepersonaliseerd ontwerp tonen onze tuinarchitecten graag uw toekomstige tuin. Van prairietuin tot stadsoase, dak- of kasteeltuin, dit ontwerp weerspiegelt uw wensen die we tijdens onze gesprekken ontdekten. Hoogwaardige tuinen in verschillende stijlen voor zowel private als publieke projecten zijn telkens het eindresultaat. Tijd om alvast weg te dromen bij de prachtige planten, solide materialen en smaakvolle designmeubelen in uw nieuwe tuin dankzij de mooie 3D-beelden.

De aanleg

Onze experts leggen uw droomtuin aan volgens de regels van de kunst. Dat doen ze al jaren! Zo kan uw tuin vertrouwen op onze mensen die uw project telkens even professioneel uitvoeren. De lat ligt hoog om u alle zorgen uit handen te nemen. Vanuit uw raam ziet u stap voor stap uw droomtuin verschijnen. Waterdichte garantie op onze berekeningen, voorbereidende werken, aanplantingen, verlichting en verhardingen, daar kan u elke dag op rekenen.

Het onderhoud

Uw tuin die perfect in orde is op elk moment van het jaar. Dat is pas genieten! Zomer- of winterbarbecue, uw tuin zorgt voor de gepaste setting. Zorgvuldig getrimde hagen, verzorgde bloemperken, vederlichte gazons, op tijd gesnoeide bomen en struiken, goed onderhouden tuinpaden en terrasplanten die er altijd fris uit zien, uw tuin voelt zich goed bij ons dankzij het op uw maat afgestemde onderhoud. Uw unieke tuin brengt u in die heerlijke sfeer om er onvergetelijke momenten te beleven.

De inrichting met tuinmeubelen

Hoe kan u zo optimaal mogelijk genieten van de inrichting van uw tuin, terras of poolhouse, zoals het bij u past? We luisteren graag naar uw wensen om u daarna te tonen met welke designmeubelen we van uw tuin, uw thuis kunnen maken. Zo starten we met het ontdekken van de best passende eettafel met stoelen voor in uw tuin, bekijken we welk ligbed het meest tot zijn recht komt op de beschikbare ruimte op het terras van uw zwembad of creëren we een totaalinrichting voor de verschillende ruimtes in uw tuin. Ten volle genieten in uw tuin, heerlijk!

Onze merken:

“Vitalis ontwerpt en realiseert al meer dan 35 jaar hoogwaardige tuinen. Met een 30-tal enthousiastelingen die zich elke dag inzetten voor uw tuin beschikt Vitalis vandaag over alle noodzakelijke expertise en contacten om exclusieve outdoor totaalprojecten voor u waar te maken. En dat in binnen- en buitenland.”