Terrasoverkappingen

Richt uw tuin in met ons merk: Renson

Met een extra leefruimte buitenshuis is het pas echt genieten in uw tuin. Na het zwemmen even tot rust komen onder de terrasoverkapping aan uw poolhouse of juist ’s avonds met familie of vrienden heerlijk cocoonen onder het afdak op maat met sfeervolle ledverlichting, verwarming en een muziekinstallatie. Op elk moment van de dag is het bijzonder vertoeven onder uw overkapping in de tuin.

Kies voor een moderne terrasoverkapping met lamellen, zoals de Algarve of Camargue van Renson, om flexibel in te spelen op het Belgische weer. Na de regenbui doet u het lamellen dak namelijk snel en gemakkelijk terug open terwijl de ingebouwde afvoering het water gecontroleerd als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Of u nu een terrasoverkapping aan de gevel van uw huis, een vrijstaande overkapping of een afdak tussen twee muren nodig heeft, de mogelijkheden zijn oneindig groot. Liever een vast dak? Dan is de Algarve Canvas terrasoverkapping met doek ideaal. Hoe dan ook uw terrasoverkapping past volledig bij de stijl van u huis.

Bent u op zoek naar eenzelfde stijl doorheen uw volledige tuin? Ook uw poort, carport en de gevelbekleding van uw tuinmuur plaatsen we in dezelfde stijl als uw terrasoverkapping. Verbind binnen en buiten door de look & feel van uw tuinmuur door te trekken door de muur binnen ook te bekleden met de Linarte gevelbekleding.

Zin om de mogelijkheden te bekijken voor uw tuin?

Contacteer ons via het nummer +32 (0)3 653 00 20 of maak een vrijblijvende afspraak op één van onze locaties.

Onze outdoor merken

Voor u selecteerden we exclusieve outdoor meubelmerken die kwaliteit ademen om zo uw tuin volledig tot zijn recht laten komen.