Terrasoverkappingen en gevelbekleding

Met Renson creëert u overal in uw tuin dezelfde sfeer door uw poort, carport, terrasoverkapping en de gevelbekleding van uw tuinmuur in dezelfde stijl te voorzien. Kwaliteit en design gecombineerd, dragen bij aan het totaalconcept in én rondom uw woning. Wist u dat u de stijlvolle bekleding van uw buitenmuur ook binnen kan doortrekken door in uw interieur ook een muur te bekleden met de Linarte gevelelementen volgens uw wensen? Met een vrijstaande of aangebouwde terrasoverkapping tegen de gevel geniet u dan weer in elk seizoen in de extra leefruimte buitenshuis. En dat aangepast aan uw levensstijl: automatische zonwering voor overdag of ledverlichting en verwarmingselementen om nóg langer buiten te blijven in de juiste sfeer? Het is uw invulling.

Wij bezorgen u onvergetelijke momenten in uw tuin door het in te richten met design tuinmeubelen waarin u zich écht thuis voelt.

Hoe voelt u zich thuis in uw droomtuin?

Graag nemen we voldoende tijd om naar uw wensen te luisteren, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Daarom vragen we u vriendelijk om een afspraak te maken in onze belevingstuin.

Maak uw persoonlijke afspraak om uw wensen te bespreken.
info@vitalistuin.be
 l +32 (0) 3 653 00 20

Zin om de mogelijkheden te bekijken voor uw tuin?

Contacteer ons via het nummer +32 (0)3 653 00 20 of maak een vrijblijvende afspraak op één van onze locaties.

Onze tuinmeubelen van Renson