Luxe tuinmeubelen

Met een trotse blik op uw droomtuin is het nu tijd om verder te dromen over de inrichting. Tijdens een gezellig etentje uw gasten verwennen door de kwaliteitsvolle tuinmeubelen, samen rond het knisperend vuur van de buitenhaard of bij zomerse temperaturen afkoelen in uw tuindouche. Ten volle genieten in uw volledig ingerichte tuin, heerlijk!

Bent u op zoek naar een nieuwe tuintafel met bijpassende tuinstoelen? Of misschien naar een kwaliteitsvolle ligzetel voor aan uw zwembad?

Uw inrichting met tuinmeubelen.

Kom binnenkort eens langs in onze belevingstuin in Wuustwezel om onze selectie van exclusieve tuinmeubelen te bewonderen. Onze outdoor stylisten helpen u graag verder tijdens een persoonlijke afspraak om uw wensen te bespreken.

Wil u nu alvast een kijkje nemen naar onze selectie om uw tuin in te richten? Hieronder vindt u de exclusieve producten van Atelier Vierkant, DEDON, Domani, Extremis, Heatsail, LVIV, Renson, RODA en TUUCI. Geniet ervan!

Onze outdoor merken

Voor u selecteerden we exclusieve outdoor meubelmerken die kwaliteit ademen om zo uw tuin volledig tot zijn recht laten komen.