Van designmeubel tot totaalinrichting

Een uniek designmeubel als eyecatcher in uw tuin? Of eerder een harmonieus geheel met hoogwaardige buitenmeubelen om tot rust te komen in uw tuin? Wij luisteren graag naar uw wensen om u daarna te tonen hoe u zo optimaal mogelijk kan genieten van de inrichting van uw tuin, terras of poolhouse zoals het bij u past. In onze belevingstuin kunt u vrijblijvend onze designmeubelen en combinaties bekijken tijdens uw persoonlijke afspraak.

Ons advies voor uw wensen

We bekijken samen welke stijl u voor ogen heeft en welke het best bij uw tuin en de architectuur van uw woning past. Zo starten we met het ontdekken van de best passende eettafel met stoelen voor in uw tuin, bekijken we welk ligbed het meest tot zijn recht komt op de beschikbare ruimte op het terras van uw zwembad of creëren we een totaalinrichting voor de verschillende ruimtes in uw tuin.

Voor elke inrichting creëren we een moodboard waarin we de materialen, kleuren en texturen combineren om u op voorhand een realistisch beeld te kunnen tonen van het eindresultaat.

“De stalen nemen we graag mee naar uw tuin, zodat we de materialen en kleuren ook mooi kunnen tonen in combinatie met de tegels van uw terras, de kleur van de gevel van uw woning of met eventueel reeds aanwezige meubelen in uw tuin.”

Zo bent u zeker dat de nieuwe designmeubelen een harmonieus geheel zullen vormen met de reeds aanwezige elementen in uw tuin.

Aangezien we voor elke inrichting een advies op maat geven, bestellen we de meubelen graag zodra u overtuigd bent van het geheel. Elke inrichting uniek. Daarom hebben wij geen voorraad van onze meubelen. U dient dus rekening te houden met de levertermijn op uw offerte. Deze is afhankelijk per collectie, maar over het algemeen geldt: genieten van uw tuin in de zomer, betekent designmeubelen bestellen in het vroege voorjaar.

Onze outdoor merken

Voor u selecteerden we exclusieve outdoor meubelmerken die kwaliteit ademen om zo uw tuin volledig tot zijn recht laten komen.