Brief aan de hovenier, brenger van tuingeluk

3 april 2023

Het vraagt verdomd veel.
Verdomd veel vakmanschap.
Verdomd veel kennis.
Verdomd veel doorzettingsvermogen.
Verdomd veel “moe, maar voldaan” momenten.
Verdomd veel lef.

Beste hoveniers (in wording),

Laat het je niet tegenhouden om te kiezen en te blijven kiezen voor een job als brenger van tuingeluk. Het is er één die ons blijft uitdagen, die ons elke dag doet verbazen waar we toe in staat zijn.
Één waarbij we de hele dag in een zalige werkomgeving doorbrengen: de levendige natuur.
Één waarbij we ons doorzettingsvermogen bovenhalen. Want wij gaan door met ons werk in weer en wind, omdat we het écht graag doen.
Één waarbij het einde juist het mooist is. Het meest eerlijke deel van de dag. Het deel waar we het allemaal voor doen. Het moment dat we écht zien wat we vandaag hebben gedaan en wat een verschil wij brengen in onze tuinen.

Ook ik koos 25 jaar geleden voor de tuinsector. 
Vandaag zou ik het opnieuw doen.
De voldoening tijdens het creëren van droomtuinen met ons team is enorm. Het is die voldoening die voor ons werkgeluk zorgt. Als we kijken naar de projecten die we met ons team al hebben mogen waarmaken, kijken we trots terug op wat we elke dag mogen doen.

Als hovenier, als landschaps- en tuinarchitect, als zaakvoerder, maar vooral als brenger van tuingeluk ben ik trots op ons VITALIS team. Een team dat verdomd veel lef en vakmanschap toont. Een team dat doorzet, er écht voor gaat.

Kristof, brenger van tuingeluk.

Bekijk onze verdomd vakkundige jobs:  bit.ly/3KtzYCK
Ook ik koos 25 jaar geleden voor de tuinsector. Vandaag zou ik het opnieuw doen. Kristof van den Bouwhuysen, Hovenier, landschaps- en tuinarchitect, zaakvoerder, maar vooral brenger van tuingeluk
Selfie Kristof