Verwelkoming Laurent Debaere, onze nieuwe medebestuurder!

22 augustus 2023

Vitalis verwelkomt Laurent Debaere als medebestuurder en opent daarmee een nieuw kantoor in Gent.

Kristof   Laurent tekenmoment crop

Met veel enthousiasme verwelkomt bestuurder Kristof van den Bouwhuysen, Laurent Debaere als medebestuurder van Vitalis. Als tuin- en landschapsarchitect bouwde Laurent zijn bureau voor tuin- en landschapsarchitectuur Berdea uit tot een gevestigde waarde in Gent en omstreken. Kristof en Laurent werkten de afgelopen jaren al sterk samen met hun teams voor verschillende projecten. De beslissing om vanaf 1 augustus 2023 samen verder te gaan onder de naam Vitalis is een vanzelfsprekend vervolg om ons bedrijf naar groei met een volledig ontzorgende service voor onze klanten te loodsen.

Laurent zal vanuit ons kantoor in Gent de ontwerpstudio met drie tuin- en landschapsarchitecten voor onze nieuwe projecten in Oost- en West-Vlaanderen leiden. Kristof blijft vanuit Wuustwezel verantwoordelijk voor onze totaalprojecten in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Belgisch Limburg en omstreken.

Toekomstig totaalconcept in Vitalis Gent

In een latere fase zullen we ons ontwerpkantoor in Gent uitbreiden met een magazijn van waaruit we de aanleg en het onderhoud van onze tuinen in Oost- en West-Vlaanderen kunnen uitvoeren. De organisatie van dit operationeel kantoor kan rekenen op de jarenlange ervaring met bijhorende processen en structuren vanuit de organisatie in Wuustwezel.

Door onze projecten in Oost- en West-Vlaanderen uit te voeren vanuit Gent en onze projecten in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Belgisch Limburg en omstreken vanuit Wuustwezel, zetten we sterk in op een nog efficiëntere organisatie. Dat betekent: een kleinere afstand van onze kantoren tot onze tuinen, meer tijd om in onze tuinen te werken en om u als klant nog beter van dienst te zijn. We zijn er van overtuigd dat we dankzij de opening van Vitalis Gent, naast Vitalis Wuustwezel een nog persoonlijker contact met onze klanten kunnen hebben om onze diensten nog beter aan te laten sluiten bij uw wensen.

Onderstaande 3D beelden geven u alvast een eerste indruk van ons nieuw kantoor in Gent, want momenteel zijn we deze nog aan het bouwen. Begin 2024 verwachten we dat we onze eerste klanten kunnen verwelkomen in ons nieuwe kantoor.

Vitalis Gent

Adres tot eind 2023:
Beekstraat 6a
9030 Gent (Mariakerke)

Vanaf januari 2024:
Joachim Schayckstraat 2a
9052 Gent (Zwijnaarde)

+32 (0)3 653 00 20
info@vitalistuin.be

Schrijf u in en ontvang binnenkort uw uitnodiging!
Uiteraard kijken we er alvast naar uit om samen met u ons nieuw kantoor te vieren.
Wilt u graag een uitnodiging ontvangen voor de feestelijke opening van Vitalis Gent begin 2024?
Laat uw gegevens achter via dit formulier en ontvang binnenkort onze uitnodiging.