Landschapstuin bij kantoor

Wuustwezel

Welkom.

Hier is het. Dit is onze plek waar wij u graag een introductie geven in de wereld van Vitalis. 

Onze ontwerpstudio is deel van een boerderij. Hier is onze creatieve plek waar wij elke dag bij zonsopgang inspiratie krijgen om uw tuin te ontwerpen. Bij een lekkere tas koffie wordt u ondergedompeld, krijgt u zin om uw tuin te transformeren in een Vitalis tuin. Oplossingsgericht en gebaseerd op het Holisme, zo wordt elke Vitalis tuin ontworpen, aangelegd, ingericht met exclusieve tuinmeubelen en onderhouden.

Onze eigen tuin is een inspiratie, een plek waar u ook onze exclusieve collecties tuinmeubilair kan bekijken, een plek waar wij presentaties geven met de juiste materialenkeuze, plantensoorten, verlichting,... kortom alles om u ook visueel te overtuigen van onze ideeën.

2022

Dit jaar gaan wij voor u graag een stapje verder. Geen klassieke tuinmeubelwinkel, maar een échte Vitalis tuin waar u ons kennen en kunnen kan beleven in de omgeving waar alles tot zijn recht komt: de tuin.

U wandelt dus binnenkort een echte Vitalis tuin binnen en leert er ons, onze manier van werken en een selectie van onze tuinmeubelen kennen. Benieuwd hoe ver we staan met de aanleg? Volg ons hier!

Cosy Winter %

Aangezien wij onze belevingstuin momenteel aan het uitbreiden en herinrichten zijn, verkopen wij een selectie tuinmeubelen aan een mooie prijs. Meer informatie vindt u hier. Welkom!